Arbetsbeskrivningar

Arbetsbeskrivningar

Bartender
En bartender blandar drinkar och serverar drycker till gäster.
Att ge en god service är en viktig del av arbetet.
Gästerna ska bemötas på ett trevligt sätt och kunna få råd vid beställningar.
Arbetet kan tidvis vara intensivt och det är bra att vara stresstålig, det är också viktigt att ha ett gott omdöme eftersom alkohol ska serveras på ett ansvarsfullt sätt.

 

Servitör/Servitris
Servitörer arbetar med att ta emot beställningar och servera mat och dryck på restauranger.
Att kunna ge gästerna råd kring maten på menyn och drycker som passar till är en del av jobbet.
Att ge gästerna bra service är mycket viktigt, servitören är restaurangens ansikte utåt och nöjda gäster är arbetets mål.

 

Kock
Kockar arbetar med att laga mat på till exempel restauranger eller i storkök.
Arbetet innehåller både planering och förberedelser, men är också ett kreativt arbete.
Smaker ska kombineras och maten presenteras på ett tilltalande sätt.
Hygien och kunskap om de råvaror som används är viktigt.
I perioder kan det vara högt tempo i köket och det är bra att trivas även när det är mycket att göra.

 

Köks- och restaurangbiträden
Restaurangbiträdet har ett omväxlande arbete i köksmiljö.
Ett sådant arbete kan vara en väg vidare till många olika yrken inom restaurang och storhushåll. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken typ av restaurang eller vilket kök man jobbar i. Målet är dock lika för alla i yrket. Nämligen att göra ett förarbete som ger nöjda kunder som återkommer.

 

Städare
Städare är ett serviceyrke där arbetsuppgifterna varierar beroende på arbetsplats.
På samma städföretag kan städuppdragen variera från dag till dag.
Det kan vara kontorsstädning ena dagen och städning av passagerarbåtar veckan därpå.
För en effektiv städning krävs kunskap och bra arbetsteknik.
Städningen sker oftast dagtid och ibland kombineras städning med andra arbetsuppgifter
som diskning och varumottagning .


  • Öppettider

    Söndag-Måndag 16.00-22.00
    Tisdag-Torsdag 16.00-00.00
    Fredag: 16.00-01.00
    Lördag: 14.00-01.00

  • Gilla oss
    på Facebook

    Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna från oss via Facebook

  • Öppen ölprovning,
    ölskola del 1

    Lördagen den 14/10 kommer vi att hålla en ölprovning, ölskola del 1.
    Klicka på bilden för att läsa mer!

  • Champagnetisdagar!

    Från och med nu börjar vi med Champagnetisdagar här på The Black Lion Inn.
    Klicka här för att läsa mer!

Våra systerpubar

  • Black Lion Inn
  • Brygghuset
  • Bull and Bear
  • Horse and Hound
  • Queens head